Tietoa meistä

Elinvoimaa Hämeeseen ry (EVH) on matkailuorganisaatio Kanta-Hämeen alueella. EVH:n tehtävänä on edistää alueen matkailullista vetovoimaisuutta ja elinvoimaisuutta sekä lisätä Hämeenlinnan kaupungin tunnettuutta. Toimialueemme kattaa maakunnan 11 kuntaa - mm. Forssan, Riihimäen ja Hämeenlinnan kaupungit.

EVH:lla on jäsenenä noin 90 matkailualan toimijaa. Mukana on matkailuyrityksiä (yli 80% kaikista jäsenistä), julkisyhteisöjä (kunnat, HAMK, maakuntaliitto yms.) sekä yksityishenkilöitä. Yhdistykseen voivat liittyä kaikki Kanta-Hämeen matkailun edistämisestä kiinnostuneet tahot. 

EVH:n aloitteesta julkistettiin uusi Kanta-Hämeen matkailubrändi Visit Häme tammikuussa 2020 Helsingin Matkamessuilla. Brändin alle kootaan kattavasti koko alueen matkailu: luodaan teemoittaisia vetovoimatuotteita ja rakennetaan kokouspalvelujen online-myyntialusta. Tätä tehdään yhteistyössä Hämeen liiton ja HAMKin kanssa.

EVH on Suomen Matkailuorganisaatioiden jäsen ja toimimme Visit Finlandin alueellisen asiantuntijaverkoston edustajana Kanta-Hämeessä.